לאחר ניתוח רצועה צולבת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/06/2002 | 12:56 | מאת: ליאור

שמי ליאור אני עברתי שיחזור רצועה צולבת קידמית שיחזרו לי את הרצועה , עם גידים מהרגל + בורג וכו... אני 6 שבועות לאחר הניתוח ואתמול כאשר ישנתי כנראה מתוך שינה היסתובבתי לצד השני במהירות בעזרת הרגל וגם על הרגל ופתאום הרגשתי כאב חזק מאחורי הרגל וגם מהצד עכשיו , זה לא היה כאב חזק מאוד כמו שהיה לי שקרעתי את הרצועה אך זה כאב ,ומאז ועד עכשיו כבר שבוע וחצי כואב לי מאחור שאלותי הם : 1 האם קרעתי את הרצועה עוד הפעם? 2 האם הרצועה יכולה להקרע כל כך בקלות ומהר לאחר שיחזור עם גידים ובורג שזה אמור להיות יותר חזק? 3 אם כן קרעתי את הרצועה היה אמור להיות לי כאב תופת כמו בפעם הראשונה ולא הייתי יכול לדרוך על הרגל ? 4מה זה יכול להיות סתםמרגישות של המקום או גירוי ?? אנא כל רופא שמבין ברצועות בבקשה ענו על שאלותיי תודה יוסי

הסיכוי שקרעת את הקישור ( רצועה ) החדש הנו קטן אך אין זה בלתי אפשרי אם הקיבוע שלו היה רופף מלכתחילה. הדבר ניתן לבדיקה ואני בטוח שהאורתופד שניתח אותך ישמח לעזור לך.

מנהל פורום אורתופדיה