דורבן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/06/2002 | 21:48 | מאת: שרה

שלום האם כאשר יש דורבן בכף רגל שמאל רצוי להמנע מהליכה? אני בדר"כ צועדת כחצי שעה ביום. בזמן ההליכה אינני סובלת מכאב אך לאחר מנוחה או בלילה אני לפעמים חשה בכאבים (יותר מאשר ביום של מנוחה). איך אפשר בכל זאת להמשיך להפעיל את הגוף (בהליכה) ללא סבל ? זאת הפעילות הגופנית העקבית היחידה שאני עושה. לפעמים גם שוחה. אני בת 50. בריאה באופן כללי. בשנה האחרונה סובלת מבריחת סידן. בברכה שרה

08/06/2002 | 10:57 | מאת: אהרוני biomagnetics

אפשר לטפל ולחסל את הדורבן בעזרת ביומגנטים . ובד בבד לטפל בבריחת הסידן בעזרתם. הליכה זה דבר מצויין לפחות שעה בים ואם יש באפשרוצך לצעוד על שפת הים יחפה זה פנטסטי. ואין לך מה לחשוש . פרטים נוספים אצלי

מנהל פורום אורתופדיה