שקע בגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/07/2000 | 00:26 | מאת: שלי

שלום רב. בתי בת 4 וחצי ילדה בריאה ומעט שמנמונת. מבנה גופה מושך קדימה.. יש לה שקע בגב והבטן שלה בולטת החוצה באופן הניכר לעין. רופא הילדים טוען שזה יסתדר בהמשך הגדילה.. אותי זה מדאיג בעיקר כעת כשילדתי מרבה ללבוש בגד ים הדבר בולט במיוחד האם יש מקום לבירור אורטופדי? מה הטיפול המומלץ במקרה כזה? בתודה מראש שלי.

שלי שלום רב ההתרשמות מתקינותה של יציבה מבוססת על נסיון ועל שימוש באמצעי עזר כגון צילום. מכיון שאת מודאגת אין מנוס -אם תרצי להסיר דאגה מלבך- מלהתיעץ עם מי שיש לו הנסיון והידע , במילים אחרות אורתופד מומחה לאורתופדיה של ילדים. בברכה דר' א. לב-אל

מנהל פורום אורתופדיה