כאבים ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/06/2002 | 16:33 | מאת: נטלי

לפני כ 3 חודשים התחלתי להתעמל והופיעו אצלי כאבי ברכיים. הכאב לא חזק, זה יותר הרגשת אי נוחות, אך זה מציק כל פעם שאני מאמצת קצת ברכיים (כשאני קמה, יורדת במדרגות, כו'). אני בת 24, ואף פעם לא סבלתי עד כה מכאבים מסוג זה. השאלה שלי היא האם זה בסדר ומשהו שאמור לעבור אחרי ששרירים שלי יתחזקו יותר, או שאולי יש עומס יתר ועלי להתעמל פחות? (כעת אני מתעמלת 4 פעמים בשבוע, בעיקר עיצוב גוף ואירובי מדרגה).

כאב הנו אמירת דרשני ויש בהחלט מקום לבדיקה מהי סיבת הכאב ומה ניתן לעשות בכדי למנעו.

מנהל פורום אורתופדיה