גיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/06/2002 | 23:45 | מאת: בקי

שלום. א. אצל אשתי (65) אובחנה דלקת (שאינה מטופלת באנטיביוטיקה) בגיד- אכילס. למרות תרגילי מתיחת הגיד, הגבעת העקב, פיזוטרפיה - אולטרה סאונד ורפלקסולוגיה - צועדת עם דמעות בעיניים. מה ניתן לעשות לשיפור ? ב. ברגל השניה התפתחה תופעה שאובחנה כ"אצבע פטיש" שגם היא מקשה על ההליכה. הומלץ על "תותבות מסוגים שונים, "בננה" ועוד. וגם מדרס מדוד עם תחבושות גבס (למעלה מ 1000 שח), זאת לאחר שהותקנו מדרסים בהתבעת כף רגל בחומר ספוגי (600 שח) . לא על הכסף אני מצטער אלא על קשיי ההליכה. אם היה עוזר, כל סכום כדאי. מה הן ההמלצות החמות בתקופה זו לתחלואיה של רעייתי ? בתודה מראש א. דקל

בשני המקרחים הפתרון " כשכלו כל הקיצין" הוא ניתוחי ובהחלט עם סיכוי טוב להחלמה . "

06/06/2002 | 22:42 | מאת: בקי

תודה רבה על תשובה זריזה לשאלותי עבור רעייתי בעניין אצבע-פטיש וגיד-אכילס. אם זו לא חוצפה להוסיף שאלות.. , מה הפרוצדורה, מה הסיבוכים האפשריים, מה תהליך השיקום, איפה מומלץ לבצע הניתוח, א. דקל

מנהל פורום אורתופדיה