כאב בעקב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/06/2002 | 14:54 | מאת: יעל

04/06/2002 | 15:10 | מאת: יעל

יעל כתב/ה: > כואב לי מאוד בעקב רגל שמאל. בעיקר כאשר אני קמה בבקר. במשך היום הכאב נעלם או שהוא חלש מאד. כמו כן אם ביום מסוים אני הולכת או עומדת הרבה זמן על הרגליים אז בלילה אני מתעוררת כתוצאה מתחושה של כאב. (אין כאבים מייד / לאחר הליכה) כמו כן כאשר אני עוברת ממצב של מנוחה : ישיבה או שכיבה למצב של עמידה יש כאבים עזים. עד כדי כך שמספר דקות אינני מסוגלת לדרוך על הרגל. לאחר כ-30 דריכות הכאב נעשה קל יותר. >

ראי את : http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=60728&t=60675

מנהל פורום אורתופדיה