כאבים בכפות הרגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/06/2002 | 08:25 | מאת: דינה

יש לי כאבים בכפות הרגלים. (בצדדים שלהם) רגל שמאל כואבת יותר מימין. בנוסף לצדדים של כםות הרגלים הכאב מופיע גם באיזור שמתחת לזרת בכף הרגל. כשני ממששת באזורים הכואבים אני מרגישה שם את כאילו הכאב הוא בעצמות. אני הולכת כל יום 30 דקות הליכה מהירה. בזמן הליכה אין לי כאבים. את הכאב אני מרגישה בעיקר בזמן מנוחה. אני כל הזמן מעסה את כפות הרגלים בחוזקה כדי להקל על הכאב. מה דעתך ומה עלי לעשות?

קשה מאד להתייחס לכאב בכף רגל בלי לראות את כף הרגל ולמשש אותה לבדוק את טווח התנועה של מפרקיה ולמשש נקודות רגישות. במידת הצורך יש גם לבצע בדיקות עזר כמו צילומי רנטגן

מנהל פורום אורתופדיה