ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/06/2002 | 23:09 | מאת: עידן

בשבועיים האחרונים התחלתי לרוץ מסביב לשכונה בה אני גר. לפני מס' ימים התחילו לכאוב לי הברכיים. הם כואבות לי מדי פעם כשאני הולך, או פתאום בזמן הריצה. האם זה נובע מהריצה שתחלתי בזמן האחרון? מה עלי לעשות כדי שהכאבים יפסקו? (הכאבים לא כל כך חזקים אבל כאבי ברכיים זה לא דבר בריא אני מניח) תודה עידן

סביר להניח שיש קשר בין כאב הברכיים והריצה ויתכן שזה קשור לכך שאינך עושה מתיחות של שרירי קיבורת השוק לאחר חימום.

04/06/2002 | 18:53 | מאת: עידן

אני עושה מתיחות לרגליים לפני הריצה. איך אני מותח את שרירי הקיבורת?

מנהל פורום אורתופדיה