שבר בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/06/2002 | 09:46 | מאת: חן לב

לפני כחצי שנה סובבתי את הברך בריקודים עברתי טיפולים בביה"ח היה הפסקה בכאבים ואחרי חודשים של רגיעה התחילו הכאבים והלכתי לרופא אורתופד והוא נתן לי לעשות ניתוח אני מעדיפה שלא כי אני בת 21 אבל איני יודעת מה לעשות פיזיוטרפיה,ניתוח,גבס אני מבקשת שתייעץ לי תודה מראש חן

איני מוצא קשר בין הכותרת לבין תאור מחושייך שלמען האמת הנו לאקוני ביותר. אולי תספרי ביתר פרוט על בעייתך כדי שאוכל להבין במה מדובר.

03/06/2002 | 23:54 | מאת: חני

בבדיקות שנעשו ע"י רופאים מומחים בביה"ח ואורטופדים של קופת חולים אובחנו אבחנות שונות : שבר , קרע במניסקוס. תלונותי הם : כאבים באזור היירך וכף רגל שמאל וכן כאבים קלים בכיפוף וישור הרגל.יש לציין כי נחבלתי לפני חצי שנה לערך. הומלץ לי אנדוסקופיה בברך עם הרדמה מלאה, הנני חוששת מהנתוח ולכן אבקש יעוץ לפי הבנתך.

מנהל פורום אורתופדיה