ניתוח גב נסיוני

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/06/2002 | 18:48 | מאת: אבי

אני אבי עברתי ניתוח גב בפעם השניה בהלל יפה והפם נעשה לי ניתוח לפי דברי הרופה זה נסיוני וזה קיבוע על יד פלטינות בין הדסקים שזה נקרה בשפת הרפואהPLIF-spinal fusion זה שלושה חודשים שאני שובל יותר מלפני הניתוח אני לא יכול לשבת וקשה לי ללכת אני מבקש אים תוכל להמליצ לי על דרך יותר טובה כדי להגבר על הגאבים בתודה מראש

הבעיה העיקרית היא לזהות את מקור הכאב . הכאב יכול להגרם כתוצאה מן הניתוח עצמו למשל כתוצאה מזיהום מקומי או קריסת העצם באזור המשתל שהוכנס לך (שעשוי דרך אגב מטיטניום ולא מפלטינה) . בכל מקרה מכיון מדובר -לדבריך - בפרוצדורה נסיונית עליך לברר את הנושא עם המנתח.

03/06/2002 | 08:48 | מאת: אבי

תודה על התשובה אני מדריך צלילה כ30 שנה ואני מבין שאני לא יכול יותר לעבוד ולגבי הניתוח בנתים אני חי עים הכדורים היחדים שעוזרים לי( 20אוקסיקונטין)

מנהל פורום אורתופדיה