כאבים בעקב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/06/2002 | 01:03 | מאת: אבי

שלום לך, לפני כחמישה חודשים התחילו לי כאבים בנקודה מסויימת ברגל- בין העקב לבין הכימור שברגל (מה שנקרא: "גשר הרגל"), הייתי אצל רופא מומחה כף רגל והוא ניפק לי רפידות ביו-טכניות שנעשו בארה"ב לפי מידת כף רגלי, טענת הרופא היא שאחת הסיבות שגרמו לבעיה זו היא עודף משקל/ עומס יתר/ מאמץ וכ'. יש לציין שלא נדרשתי לקחת כדורים כלשהם. לאחר כחודש וחצי, למרות הרפידות לא עברו הכאבים שברגליי, מה דעתך בנושא ? נ.ב- אני בחור בן 27, (73 ק"ג) בלי בעיות רפואיות כלשהן. תודה מראש, אבי.

תוכל לקרוא את דעתי באופן מפוורט ב: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=60728&t=60675

מנהל פורום אורתופדיה