פריקת כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/05/2002 | 18:24 | מאת: רונית

שלום רב! ביתי בת 15 סובלת מפריקה בכתף ימין כתוצאה ממאמץ בשיעור שחיה במשך כשנתיים טופלה בוולטרן ,פיזיוטרפיה , האם יש טיפול נוסף וסופי שיכול לרפא אותה לגמרי? האם טיפול ע"י ניתוח כדאי? אם כן מה ההשלכות לניתוח? אודה לתשובת הרופא, רונית

31/05/2002 | 21:46 | מאת: דר' אסא לב-אל

פריקת כתף אינה קורית כתוצאה ממאמץ אלא כתוצאה מחבלה -דהיינו תאונה. כיון שכך אני מניח שמדובר במשהוא אחר אולי מה שנקרא "כתף של שחיינים" . לגבי הטיפול אני מתקשה לבוא בהצעות נוכח אי הבהירות הקיימת לגבי סיבת ומהות הבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה