פריקה של המרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/05/2002 | 12:49 | מאת: אורנה

בני , נימרוד עוד מעט בן 3 , לפני כשבוע יצאה לו היד מהמקום באזור המרפק ורופא אורתופד החזיר לו אותה למקום. אתמול שוב זה קרה כאשר נמשכה לו היד כשמישהו ניסה לעזור לו לקום. הפריקה היתה באותה יד ובאותו מקום בבית חולים שוב החזירו לו היד למקום . שאלתי היא האם לא צריך לחבוש את המקום לפחות לתקופה מסויימת עד שיתחזק יותר המקום, או אולי לתת לו ויטמינים או משהו אחר בכדי לחזק את המקום שכן הוא ילד שובב מאוד וקשה לשמור עליו כל הזמן. לתשובתכם הדחופה אודה.

מניסיוני גם אצל גדולי השובבים סופו של שהם חדלים לפרוק את מרפקם. קיבוע היד נראה לי מהלך קצת נוקשה לאור העובדה שבעצם אין ביכולתו למנוע ארועים חוזרים ורק זהירות מצד המטפלים תעשה זאת.

מנהל פורום אורתופדיה