בעיה בכתף! המשך...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/05/2002 | 08:06 | מאת: עידן

איך פוסלים את האפשרות של AVN ? ביופסה?! ואם זה לא AVN מה זה יכול להיות?

AVN מאובחן בצורה הטובה ביותר על ידי מ.ר.י . במידה שבמ.ר.י מאובחן משהוא אחר החשוד כגידול יש מקום לבצע ביופסיה.

28/05/2002 | 21:40 | מאת: עידן

דר' לב אל- אסא, אני רוצה להודות לך על כל תשומת הלב שאתה מקדיש לכל הפונים בכלל ולי בפרט, רציתי לשאול אותך האם יש אפשרות כלשהי שתעיין בכל החומר שיש בידי כולל צילומים (CT,M.R.I,רנטגן) ותתן חוות דעת מקצועית לבעייתי, שמעתי טובות עליך ואשמח אם נוכל לתאם משהו בכד לקבל חוות דעת נוספת למצבי.

מנהל פורום אורתופדיה