בעיה בכתף!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/05/2002 | 10:52 | מאת: עידן

אני סובל מבעיה בכתף שמאל כבר שבועיים שלא עקב שום חבלה! הייתי מאושפז 10 ימים שבמהלכן עברתי מיפוי עצמות, CT, ו MRI. מהבדיקות לא היה ניתן לומר מה יש לי, אני עדין סובל מהבעיה שרובה מתבטא במוגבלות ניכרת בהנעת מפרק הכתף וכאבים. בצילומי הרנטגן אובחן חשד לנקע ליטי קטן בראש ההומרוס, מה זה אומר? במיפוי אובחן קליטה מוגברת בהומרוס פרוקסימלי שמאלי ובSACRUM בCT אובחן כתף שמאל - פורש תקין. בMRI אובחןתהליך פתלוגי בראש ההומרוס, חשד ל AVN, מה זה אומר? האם יש המשך בדיקות שאיתן אוכל לפתור את בעייתי? האם אורתוסקופיה אורטופדית יכולה לעזור לי באיבחון? אם לא, מה הלאה?

09/12/2013 | 17:37 | מאת: שרון

עידן הבעיה שלך דומה לבעיה שלי רק שאני סבלתי הרבה יותר זמן מימך, היה לי כאב איום ונורא לא הצלחתי לתפקד כמו שצריך וכל לילה הייתי מתעורר מהכאבים.סיפרתי לחבר שלי הוא נתן טלפון של כירופרקט המתמחה בבעיות מהסוג הזה התשלום גם לא היה יקר כל כך וזה היה שווה אני מתגורר בדרום ונסעתי אליו למודיעין בתוך 40 דקות שהוא טיפל בי הכאב עבר כלא היה הוא נתן לי מספר תרגילים לבצע במשך שבוע והכל הסתדר. הוא לא כמו כל האורטופדים ששולחים אותך ממקום למקום פשוט בנגיעה אחת הוא הבין בדיוק מה הסיבה לכאב ותאמין לי זה שווה הכל אנשים לא מודעים לכך שיש בן אדם כזה. שמו חובב פלג ואתה יכול לפנות אליו בטלפון 0544233190. לכל מי שסובל וביצע כל מיני צילומים ולא ראו כלום אני אומר לכם לא להסס תתקשרו אני מבטיח לכם שבטיפול אחד נגמר הסיפור הוא ממש קוסם.

מנהל פורום אורתופדיה