מעיק בחזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/05/2002 | 20:58 | מאת: יוני

שלום ד"ר אני בן 28 מזה כחודשיים שסובל מתחושה מעיקה בחזה ממש מאחורי עצם החזה הכאב מקרין בעיקר לצד שמאל אבל לעיתים גם לימין ללא קשר לאוכל , מאמץ או תנועה וללא צרבות עברתי ברור לבבי יסודי שהיה תקין (דם,EKG, אקו לב , בדיקת מאמץ , צלום חזה) נאמר לי מהקרדיולוג כי כנראה מדובר בכאב הלא - קרדיאלי והומלצתי להפגש עם גאסטרואנטרולוג בינתיים קבלתי מרופא המשפחה כדורי נירבקסל שעזרו במידה מועטה , השבוע עברתי אצל גאסטרואנטרולוג בדיקה אנדוסקופית ללא ממצאים , קיבה ושת תריסריון תקינים, וקיבלתי ממנו כדורי לוסק 20 מ"ג פעמיים ביום כדי לנסות אם יש שיפור, 6 ימים שאני משתמש בתרופה ולצערי אין שיפור כלל דבר הגורם לי תסכול רב שאלתי היא האם יש צורך להבדק אצל אורטופד למרות שהכאבים לא קשורים למאמץ או תנועה ? איזה עוד כיוונים הית מציע לי לבדוק ? במה לדעתך מדובר ? תודה מראש יוני

אתה צודק בהנחתך שמקור כאביך אינו נראה כאלו בא ממערכת השלד וההשרירים אך כאורתופד לא הייתי סומך על הנחה זאת ללא בדיקה.

מנהל פורום אורתופדיה