פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/05/2002 | 12:39 | מאת: אתי

צהריים טובים לצערי נכנסתי בחודש האחרון לקבוצת נפגעי "פריצת דיסק" לצערי הכפול נודע לי בעקבות צילומי סי.טי שישנם שתי פריצות שכאלו בגב תחתון אני מטופלת בכדורים נגד כאבים ומתכננת לנסות טיפול בדיקור סיני לשם הידיעה אשמח לקבל אינפורמציה לגבי הנתוח שאמור לעזור במקרים אלו - היה ואחליט בסופו של דבר "ללכת" על האפשרות הזאת מה עושים בניתוח ? מהם אחוזי ההצלחה ? האם הניתוח פותר את הבעיה ? מהו זמן ההחלמה ? כל תגובה תתקבל בברכה אתי

יש הרבה וריאציות על נושא הניתוח ואיןהוא עולה לדיון אלא במיעוט המקרים ( כ 5% מסובלי "מחלת דיסקוס" מגיעים לניתוח ) כך שנראא לי כי את מקדימה את העגלה לפני הסוסים.

מנהל פורום אורתופדיה