סל בריאות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/05/2002 | 12:18 | מאת: נעם

בני בן 16 שנה סובל משחיקה של הסחוס בקרסולו. הרופא האורטפד המליץ על ניתוח להשתלת סחוס בדחיפות. מקופת חולים מסרו לי שהניתוח לא נכלל בסל הבריאות. היתכן? מה עלי לעשות?

23/05/2002 | 18:26 | מאת: דר' אסא לב-אל

כשמדברים על השתלת סחוס יש כמ השיטות אחת מהן יש בה שלב של גידול תאי סחוס בתרבית רקמה דבר העולה כסף. שיטות אחרות בהן משתילים כפיסי עצם עם סחוס אין בהם הוצאה מיוחדת . לא נראה לי כי שיטת ההתלה הראשונה שציינתי מתאימה לפגם בסחוס מפרקי בקרסול. אשר לבעיית סל הבריאות על כך עלייך לדון ישירות עם נציגי הקופה

מנהל פורום אורתופדיה