עצם בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/05/2002 | 19:52 | מאת: אילנה

יש לי עצם גדולה בכף הרגל. לאחרונה דלקת בתחתית כף הרגל. עם התפשטות בחלק העליון, סמוך לאצבעות. אבחנת הרופא 7267 ct: מוקד סיד קטן, משמאל אחורי לעצם הנוביקולרי. מה פשר הדבר ? ומה אפשר לעשות ? תודה

מצטער אבל דברייך נראים לי כמו כתב חידה ולא כמו תאור של מחלה או מחושים.

22/05/2002 | 22:06 | מאת: אילנה

שלום בכף רגלי קיימת עצם גדולה, נראה כי בזמן האחרון אף גדלה יותר. (אם הבנתי נכון שמה בוניון) לאחרונה, התפתחה דלקת ונפיחות בתחתית כף הרגל, בסמוך לעצם, וגם בחלק העליון, בין האצבע השניה לשלישית. בדיקת ct הראתה מוקד סיד קטן היכול להתאים להסתיידות בגיד או עצם נוספת, משמאל אחורי לעצם הנוביקולרי. {מדובר ברגל שמאל} אשמח לקבל הסבר מפורט יותר : לגבי המיקום והמשמעות של מוקד הסיד. האם יש קשר בין העצם הבולטת, מוקד הסיד והדלקת? וכמובן מה הן אפשרויות הטיפול ? בתודה אילנה

מנהל פורום אורתופדיה