פיקת הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/05/2002 | 10:26 | מאת: אמא מודאגת

בני משרת כיום בצבא, אולם הפגיעה בברך קרתה לפני כשנתיים כשלמד בתיכון, במהלך משחק נפל ונחבל, הכאבים בברך נמצאים בקיפול, בתוך העצם, עבר בדיקות, כולל צילום, כולל טיפול תרופתי, משככי כאבים , שזה פשוט לא מטפל בבעיה. הכאבים איומים ומשבש את התפקוד היום יומי שלו בצבא ובכלל. הוא מתאר את הכאבים כשריפה... האם תוכל לעזור לו ולהפנות אותו לטיפול מתאים. תודה

מכיון שמדובר בראש וראשונה בבעיה איבחונית חיי בבנך לפנות לאורתופד צבאי . יתכן שיהיה עליו לנסות מספר פעמים עד שיפול לאורתופד האסימון והוא יעלה על האבחנה הנכונה.

מנהל פורום אורתופדיה