נוירומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/05/2002 | 10:22 | מאת: המודאגת

בקר טוב לך ותודה רבה על התשובה. אחרי שקראתי את תשובתך אני פונה אליך מה עלי לעשות למי לפנות אחרי שהרופא המטפל בי החליט מה שהחליט . אני ביוזמתי קבעתי בדיקה אצל רופא פרטי אחר שהוא פודיאטור האם זה נראה לך הצעד שאני עושה מחפשת רופא אחר בסדר . או לנסות את מרפאת הכאב. אני נמצאת בבעיה אני סובלת והרופא שלי לא נותן לי מענה האם כדאי לערב רופא אחר. אין באפשרותי לממן רופא פרטי שוב האם אתה מכיר רופא שמבין ענין בנושא זה שנמצא קרוב לראשון לציון או הסביבה שעובד עם קופת חולים כללית. אודה לתשובתך.

19/05/2002 | 15:10 | מאת: דר' אסא לב-אל

זכותך המלאה לערב רופא אחר ואם תקראי את חוק זכויות החולה תוכחי שזאת זכות המוקנה בחוק . זאת ועוד לפי החוק רופאך חייב לסייע לךבכך אם תבקשי ממנו. זכותך לבקש מרופאך הצעה חלופית לטיפול והפניה למי שמתמחה בחלופה זאת. אשר להמלצה - מדיניות הפורום היא להמנע מהמלצה אישית על רופאים.

מנהל פורום אורתופדיה