כאב בעצם המרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/05/2002 | 19:08 | מאת: איה

לפני מספר ימים בעת שנשענתי עם המרפק על השולחן חשתי כאב חד בעצם המרפק. מאחר וכאב זה היה חדש עבורי התחלתי ללחוץ על אזור המרפק, לנסות שוב להישען איתו על השולחן כדי לראות אם הכאב קבוע ומהיכן הוא נובע. נכון להיום בכל פעם שאני לוחצת/ממששת בחוזקה על העצם אני חשה כאב עז. עלי לציין כי אני לא סובלת מהגבלת תנועה של היד והמרפק ואין לי כאבים אם אני לא נוגעת בעצם. האם עלי לגשת לאורטופד/צילום רנטגן כלשהו? האם עלי להיות מוטרדת מכך שהכאבים הם רק לאחר לחיצה או נגיעה באזור? אודה על התייחסותך.

כן ראשית חוכמה יש למקם את הבעיה והדרך לעשות זאת היא קודם כל בבדיקה ידנית ואורתופד מתאים לכך במיוחד

22/05/2002 | 12:15 | מאת: ורד

כאבים בעצם המרפק ואחר רבע שעה ראינו גוש בבקשה תוכל להסביר לנו תודה

מנהל פורום אורתופדיה