RSI בכף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/05/2002 | 08:38 | מאת: דוד

כתוצאה משימוש רב בעכבר המחשב התחילו לי כאבים בשורש כף היד ממוקדים בהמשך לקו האגודל. האם יש לכך טיפול או שפשוט צריך להמנע משימוש בעכבר לתקופה מסוימת עד שהפציעה תירפא. במקביל וקצת במאוחר שיניתי את הדרוש שינוי על מנת להמנע מנזקים נוספים בעתיד..

הטיפול הוא א. מנוחה ב. חגורת מפרק כף יד . 3 תרופות נגד דלקת .4 זריקה מקומית של סטרואידים. 5. ניתוח. אך חשוב מכל מניעה ומניעה. איך למנוע? ראי את : http://www.engr.unl.edu/ee/eeshop/rsi.html

19/05/2002 | 11:10 | מאת: דוד

19/05/2002 | 14:38 | מאת: טלי

האם הכוונה לתחבושת אלסטית?

19/05/2002 | 14:39 | מאת: טלי

האם הכוונה לתחבושת אלסטית? עוד שאלה: האם הזרקת סטרואידים אינה מחלישה את היד לטווח רחוק? תודה

מנהל פורום אורתופדיה