קשר בין פריצת דיסק לבעיות מפרק ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/05/2002 | 17:48 | מאת: יניב

ד"ר לב-ארל שלום, אני סובל מפריצת דיסק מאז 1973. עברתי ניתוח גב תחתון חוליות"L4L5 וניתוח בברך כיום אני עדיין סובל מכאבי גב והקרנות לרגל שמאל(drop foot) . האם קיים קשר בין פריצת דיסק כמתואר לעיל לבעיות מפרק ירך אשר התגלו לאחרונה בברכה יניב

17/05/2002 | 19:21 | מאת: יניב

יניב כתב/ה: > > ד"ר לב-אל שלום, > אני סובל מפריצת דיסק מאז 1973. עברתי ניתוח גב תחתון חוליות"L4L5 > וניתוח בברך > כיום אני עדיין סובל מכאבי גב והקרנות לרגל שמאל(drop foot) . > האם קיים קשר בין פריצת דיסק כמתואר לעיל לבעיות מפרק ירך אשר > התגלו לאחרונה > בברכה יניב בנוסף, נמצאבמיפוי עצמות כי אני סובל מAVN בברכים ובירך

מנהל פורום אורתופדיה