כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/05/2002 | 15:03 | מאת: תמרה

חמותי בת 74 וסובלת הרבה מכאבי ברכיים קיבלה הצעה לזריקה של כרבולת התרנגולת או שטיפת ברכיים היא לא בדיוק מבינה מה המשמעות של זה האם אפשר בבקשה לקבל קצת פירוט תודה וחג מח

18/05/2002 | 09:23 | מאת: מאיה

בנושא ארטרוסקופיה כפי שמופיעה בכתבה הייתי מעונינת לדעת לפני שאחליט לבצע ניתוח כמה ניתוחים כאלה בוצעו עד כה נאמר בשנת 2001, מה מידת ההצלחה, ובפרט השיקום מתוך כל הניתוחים המבוצעים, על מי הינכם ממליצים כמומחה ראשון במעלה עם שיעורי הצלחה גבוהים בבצוע הניתוח. ברצוני ע"פ המלצת ידידים לבצע זאת באיכילוב, האם אפשר לקבל תשובה על כל השאלות הנ"ל לגבי ביה"ח. תודה

18/05/2002 | 10:32 | מאת: תמרה

ובנוסף הייתי מעוניינת לדעת כיוון שהיא גם סובלת מבעיות גב ויש לה הגבלה בהליכה האם רצוי להגיד לה בכל זאת ללכת או שהיא צריכה טיפול שמרני ופשוט באמת לא ללכת תודה להתייחסותך...

מנהל פורום אורתופדיה