כאבים במרפקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/05/2002 | 22:38 | מאת: קלרה

שלום אני בת 56 ומזה כ- 3 שנים אני סובלת מכאבים בידיים. זה התחיל בכאבים במרפק ביד אחד, אמרו לי שזה מחלת טניס וקיבלתי זריקות נגד כאבים. אחרכך הכאבים הופיעו גם ביד השניה ולאחרונה הכאבים הם נורעים. עשיתי כל מני בדיקות ולא מצאו כלום. קיבלתי לאחרונה אנטיביוטיה אסטופן אבל שום דבר לא עוזר. עכשיו הכאב נאפך למין שרפה מתחת לעור וגם הופיע עכשיו ברגל שמאל- ברגל יש לי הרגשה שהיא נרדמת וזה מאוד מפריע - גם כאבים בברכיים. אבל הכאבים בידיים כבר בלתי נסבלות. הגעתי אפילו ל-2 מראפים שאמרו לי שניהם שיש לי דלקת בגידים. אחד מהם נתן לי לקחת כל יום טיפות של כינמון וטיפות של מנטה ויחד עם זה ממרך של פירות יבשים עם ויטמינים. למרות שרק עכשיו התחלתי בטיפול זה , וכיוון שהכאבים חזקים מדי אני עדין מנסה להבין איך בבדיקות כל כך רבות לא עולים על שום דבר ואם זו דלקת בגידים איך לא רואים את זה. היתי מבקשת לדעת מה אני יכולה לעשות והאם בעייה זו הינה בתחום האורטופד או זה בתחום אחר. אודה לכם מאוד על תשובתכם המהירה - חג שמח קלרה

נראה לי שעליך לפנות לאורתופד ו/או לראומטולוג.

18/05/2002 | 22:41 | מאת: קלרה

כפי שכבר אמרתי, היתי כבר אצל אורטופד ולא ממוצאים לי פיתרון. לכן עדין לא יודעת מה לעשות. האם דלקת כזאת מגלים בבדיקות? אודה לך עבור תשובה יותר קונקרתית אם אפשר תודהדר' אסא לב-אל כתב/ה: > > נראה לי שעליך לפנות לאורתופד ו/או לראומטולוג.

מנהל פורום אורתופדיה