ניתוחי הגבהה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/05/2002 | 19:16 | מאת: עדי

רציתי לדעת את הקריטריונים שצריך כדי לעבור ניתוח כזה(ניתוח הגבהה)

ניתוח הגבהה ( בניגוד לניתוח הארכת גף תחתון שנועד להשוות אורך רגליים ) הנו במובנים רבים ניתוח שנועד לשיפור איכות החיים ותדמית הגוף ובמובן זה הוא דומה לניתוחים קוסמטיים- לכך אין קריטריונים מובהקים להוציא חלומו של המטופל לעבור ניתוח כזה. יש כמובן דברים שהם בתחום השכל הישר אך בקרב אוכלוסיית קטני הקומה יש שהם קטני קומה בעינהם ולאו דווקא בעיני הסיבה .

מנהל פורום אורתופדיה