כאבים באצבע כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/05/2002 | 15:03 | מאת: ניקול

שלום דר לב. בתי בת 26 ולאחרונה החלה לסבול מכבאים באצבע מס, 2 בכף הרגל. היתה אצל רופא המשפחה שלנו והוא כתב אבחנה כזו: רגישות בלוטת על הקרפומטקרפל ג"וינט של אצבע 2 בכף רגל ימין. ניתן טיפול ב נאסיד לא עזר קיבלה פיזיוטרפיה רציתי לדעת מהי האבחנה היא לא מובנה לי תודה ניקול

אין כאן אבחנה יש תאור של מיקום הרגישות ( כאב בעת מגע או לחץ ) . המקום המצויין הוא המפרק שבין עצם המשט השניה ( עצם שנקראית גם עצם מסרק שניה והיא חלק מעצמות כף הרגל של פני האצבעות ) לבין עצמות שרש כף הרגל. )

מנהל פורום אורתופדיה