בעיות בצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/05/2002 | 15:01 | מאת: י

אני בן 18 וכבר כמה שנים שיש לי הרגשת אי-נוחות בצוואר. כל הזמן אני מן מרגיש שהוא תפוס במקום אחר והוא אף פעם לא משתחרר. הנסיונות לשחרר את זה גורמים לי להתעוות רק. הלכתי לאורטופד אחד ההכי טובים בארץ. הוא אמור שהוא לא רואה בעיה הלכתי לנוירולוג. הכי טוב בארץ. גם אמר שהוא לא רואה בעיה מה עושים????

אחרי שטובי הרופאים בארץ בישרו לך שאין הם רואים בעיה יש להניח שבעייתך הנה מחוץ לתחום הנראה על ידי רופאים בשר ודם.

מנהל פורום אורתופדיה