כאבים בפרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/05/2002 | 12:20 | מאת: רונן

שלום, האם כאבים בפרקים יכולים להיווצר כתוצאה מזיהום בקטריאלי או חיידקי ולא כתוצאה של דלקת ? רונן

15/05/2002 | 20:53 | מאת: ד"ר אחמד טיבי יחביבי

לכעורה שאלתך לגבי בעיתך מצריכה עיון מדוקדק בספר החוקים לפרקים אם כי יש ונמצא מצב זהומי פונמנדליסטי אתיאסטי בין גיזעי אשר משנה את תרכובת הPHY של פרק א ופרק ב הפתרון כמות לא מבוטלת של חומר נפץ לפירוק ושיחרור הפרקים בצורה יסודית ואסימטרית לפיזור מקסימאלי ויעיל של כל פרק ופרק תודה ולהתראות ודש לאריק

28/02/2007 | 12:27 | מאת: דפנה

שלום רב בשבועיים האחרונים החלו כבים באצבע אחת מפרק הלסת בזמן פתיחת הפה פיהוק וכד ובברך כולם בצד ימין בבירור אצל רופא משפחה אמר כי עלי ליטול כדורי אדוויל,נורופן וכד. היום ישנה נפיחות באצבע מה עלי לעשות ולמי לפנות תודה מראש.

מנהל פורום אורתופדיה