כאבים בכתף.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/05/2002 | 12:14 | מאת: ערן חגג

לפני כחצי שנה עברתי תאונת דרכים , הפגיעה היתה מאחור וכתוצאה מכך נפגעתי בצוואר, מאותו יום אני סובל כאבים בצוואר ובכתף. לפני שבוע הייתי בטיפול U-S ושם הבחינו בקרע חלקי ברצועת הכתף שאלתי היא- מה הטיפול המומלץ לסוגיה זו? האם אני אוכל לשחק כדורסל או איזה ספורטיבית פעילות מומלצת?

ההתיחסות בקביעת מדיניות הטיפול -אינה דווקא לממצא בבדיקה כזו או אחרת אלא לתפקוד הכולל של הכתף . מקובל לנסות כחצי שנה עד שנה של טיפול פיסיותרפי ( בעיקר תרגול עצמי נמרץ ) ובמידה שאין הטבה לטפל על ידי ניתוח שנועד לתקן מספר פגמים השותפים ליצירת הבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה