אצבע-פטיש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/05/2002 | 06:31 | מאת: בקי

לאשתי (65) התפתחה תופעה של אצבע כפופה בכף רגל. רופאה מכנה זאת כ"אצבע פטיש" וממליץ על "בננה". במכון למדרסים לעומת זאת, ממליצים על מדרס "גבס" שימנע התפתחות התופעה באצבעות נוספות. א. זה לא אסטתי. ב. זה מטריד מה היא התופעה ואיך נלחמים בה. א. דקל

מדרס גבס לא ימנע את התפתחות התופעה באצבעות אחרות. לא ניתן לתקן את צורת האצבע אלא בניתוח . טיפול בכאב או חוסר הנוחות שנגרם מבוסס על ריפוד נקודות לחץ והתאמת נעליים.

מנהל פורום אורתופדיה