triger finger

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/05/2002 | 22:13 | מאת: ריקי

לפני שבוע הגעתי לאורטופד בתלונה של קושי בישור האצבע אחרי קיפופה. האורטופד המליץ על ניתוח שאלתי:1. האים רצוי שמנתח כף יד ינתח או כל אורטופד יכול לבצע. 2. מהם הסיבוכים האפשריים .3. משום שהמקצוע שלי דורש מימנות ידיים האים יש סיכוי שהאבד רגישות או חוסר תיפקוד של אותה אצבע. 4. אפא ניתן לקבל רשימה של מומחים בניתוחים אלו.

מדובר בניתוח פשוט אך כמובן המושג " כל אורתופד" הוא בעייתי . אני מכיר אורתופדים כלליים המנתחים טוב יותר ממנתחי כף יד ואחרים שבודאי לא.באופן כלליניתוח של אצבע הדק הוא לחם חוקם של מנתחי כף יד. אשר לרשימת מומחים נסי באתרים של הקופות ובתי חולים.

מנהל פורום אורתופדיה