זרמים מפרק היד לכיוון האצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/05/2002 | 19:47 | מאת: כרמית

לפני חצי שנה בערך החלקתי בביתי וקיבלתי מכה בשורש כף היד, הצילומים לא הראו דבר (סדקים ושברים)אך היד היתה נפוחה (בשלל צבעים) כמעט חודש, עד שהנפיחות והצבעים נעלמו. מאותו זמן, לפעמים אני מרגישה מעיין זרמים ממקום המכה העולים אל עבר קצות האצבעות. התופעה מופיעה בעיקר כשאני מותחת את כף היד ( נאמר בתנועת "עצור"). האם עכול להיות שחל נזק למערכת העצבים ? איך זה ישפיע בעתיד???

בהחלט אפשר להניח כי נפגעו כמה סיבי עצב תחושתי או נלכדו בתוך צלקת שנותרה במקום ומכאן המחושים המתוארים. אין בכך בכדי להעיב על עתיד כף ידך.

מנהל פורום אורתופדיה