כאבים ביד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/05/2002 | 21:43 | מאת: דליה

מזה כשנה וחצי אני סובלת מכאבים ביד ימין, כאשר הכאב החל במפרק של כף היד. עם התחלת הכאב הופניתי לצילום, ולאורטופד יד, דר' ויזנבליט, טופלתי בחבישה מיוחדת, משככי כאבים ובעיקר וויקס ועוד...כאשר נואש ממני נשלחתי ל"הזרקות" במרפאה לכאב בבי"ח "קפלן" ובתקופה זו נעשתה לי בדיקת אי. אם. ג'י. ונמצאה תקינה, התייעצתי עם מנהל המח' לכרירגית יד בביה"ח, דר' קדם שאמר שאיני זקוקה לניתוח, ובהגיעי לראומטולוג דר' גרין הופניתי לפזיותרפיה והטיפול עזר והכאב היה נסבל כחודשיים, לאחרונה הכאבים גברו וכל סוגי המשחות, כדורים וכו' לא מועילים, חזרתי לפזיותרפיסטית אך הטיפול הנוכחי (חשמל בגלים קצרים) הכאיב והפסקתי. לאיפה הלאה???? תודה על עזרתכם

אני מתקשה לענות לך משום שבעצם איני יודע מה בעייתך התאור כאבים ביד הנו כלליביותר ואינו מקדם. נראה שתצטרכי לחזור על הסיבוב כולל יעוץ - בצורה מסודרת - של אורתופד המתמחה בבעיותכף יד.

מנהל פורום אורתופדיה