ostoartitis

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/05/2002 | 16:35 | מאת: אורי

ראשית תודה על תשובתך! אבקש לשאול עוד 2 שאלות: 1. אם חלילה הניתוח נכשל (של השתלת מפרק בברך) האם ניתן לתקן? 2. אם הניתוח נכשל או לחילופין המפרק לא מחזיק מעמד האם ניתן לבצע ניתוח חוזר? ומה סיכויי ההצלחה שלו? אם לא מה הפתרון? 3. מה משך השיקום אחרי ניתוח השתלת מפרק הברך? תודה!!!!

כן בהחלט ניתן - במידת הצורך לעשות -מקצה שיפורים כלומר ניתוח חוזר לתיקון תקלות או סיבוכים או להחלפת המשתל למשתל מסוג אחר. זמן שיקום לתיפקוד אופטימלי בתנאים אופטימליים - 3 חדשים.

מנהל פורום אורתופדיה