הוצאת בורג סינדוסמטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/05/2002 | 14:33 | מאת: צביקה

שלום רב, לפני כ-3 שבועות שיחקתי כדורסל נפלתי וכתוצאה מכך נוצר שבר בפיבולה בוצע ניתוח והוכנס פלטה ומס' ברגים ובורג סינדוסמטי. רציתי לדעת : א. בעוד כ-2 שבועות אצטרך להוציא את הבורג האם הרבד נעשה בזריקה(הרדמה מקומית ?) ב. תוך כמה זמן יארך הניתוח ? ג. לאחר כמה זמן אוכל לדרוך על הרגל ? ד. האם אקבל אחוזי נכות על כך ? לתשובתך אודה בברכה, צביקה

הניתוח נעשה בד"כ בהרדמה מקומית אינו נמשך יותר ממספר דקות. כן תוכלל דרוך על רגלך לאחר הניתוח כאש רשבר הפטישון החיצוני יחשב כיציב. אין קשר ישיר לדר גת נכות.זו תחשב על פי הפגיעה בקרסול כולו.

14/05/2002 | 13:23 | מאת: צביקה

ד"ר, תודה על התשובה. רציתי לדעת איך ניעשת ההרדמה מקומית ? האם ישנם כאבים כאשר מתבצעת ההרדמה ? האם ישנה אלטרנטיבה נוספת להרדמה ?

מנהל פורום אורתופדיה