כאבים בברכים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/05/2002 | 13:34 | מאת: אור

שלום, במשך שנה אני סובלת מכאבי ברכיים כאשר אני עולה במדרגות ויותר כשאני יורדת, בתקופה האחרונה נשמעים רעשים מוזרים בעת עליה או ירידה במדרגות. עד לפני 1/2 שנה בערך התעמלתי 2 בשבוע - עיצוב + מדרגה נאלצתי להפסיק בגלל הכאבים בברכים הבנתי שצריך מנוחה, טופלתי בפיזיוטרפיה במשך חודש ימים בערך (המצב נשאר כמו שהוא). האם יש פתרון לבעיה זו? האוכל לחזור להתעמל? תודה,

13/05/2002 | 20:59 | מאת: דר' אסא לב-אל

פתרון כן או לא -ראשית יש לדעת מה הבעיה ולשם כך -אין מנוס מבדיקה טובה על ידי אורתופד

מנהל פורום אורתופדיה