כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/05/2002 | 19:35 | מאת: דנה

שלום רב במהלך החודש האחרון אני עובדת בצורה אינטנסיבית עם כף יד ימין ובבקרים נוצרה תופעה חדשה בה אנני יכולה לסגור את כף היד, רק לאחר ששוטפת את כף היד במים חמים ישנה הקלה. במהלך כל היום אנני יכולה לסגור את האמה עד הסוף מבלי שתיתקל בהתנגדות וכשעוברת היתנגדות זו הבעיה חוזרת בזמן ישור האצבע. האם מנוחה תעזור האם התופעה מוכרת ואיך אפשר לפתור ולהמנע מהדרדרות המצב. בתודה.

נשמע כמו דלקת של מעטפת הגידם המכופפים של האצבעות. מנוחה עוזרת בהחלט. קיבוע של המפרק האחרון של האצבע (עלידי פס אלומיניום קטן) ייעשה את העבודה. אשר למניעת התדרדרות , הדבר ניתן לעיתים עלידי שיוני הרגלי עבודה או שינוי צורת אחיזה במכשירים או מכשיר .

מנהל פורום אורתופדיה