התכוצויות בכפות הרגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/05/2002 | 16:21 | מאת: נטע

12/05/2002 | 16:23 | מאת: נטע

שלום, אני מתעמלת בין שלוש לארבע פעמים בשבוע בחדר כושר, לאחרונה התחלתי לסבול מכאבי גב חזקים המעירים אותי בלילה והתכוצויות בכפות הרגליים והשוק האחורית. מה הסיבה להתכוצויות אלה? בתודה מראש

הסיבה השכיחה ביותר לעויתות שרירים היא עייפות ( דיבעמידה של מספר שעות בכדילגרוםלכך ) . סיבות אחרות הן כבר קשות יותר לגילוי החל בפגיעה בעצבים היוצאים מחוט השדרה ,דרך מחלות עצבים שונות , הפרעות בחילוף חמרים של סידן ומגנזיום ועוד.

12/05/2002 | 23:22 | מאת: רובי

מנהל פורום אורתופדיה