שיתוק-מוחין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/05/2002 | 14:23 | מאת: עדי

שלום ד"ר לב-אל, בת-דודי בת ה-5 סובלת משיתוק מוחין ואינה הולכת עדיין, רציתי לברר פרטים לגבי ההליכון החדשני המותאם אישית לכל ילד אצלכם בבית חולים זיו... איך התוצאות עד כה? האם השימוש בהליכון מקדם את הילדים להליכה עצמאית? בנוסף אני מתעניינת בתרופת הבקלופן- כיצד היא מסייעת במקרים של טונוס מוגבר? מה דעתך? והאם השיטה מיושמת בארץ? אשמח לשמוע כל מידע רלוונטי נוסף. תודה רבה! בברכה, עדי.

המכשיר נקרא HARTWALKER . עד כה הותאמו אצלנו חמישה מכשירים ויש עוד16 בתור. התוצאות הראשונות מרשימות ביותר. העוסקות במלאכה הן : אורנה צוק 6828043 04 . ויויאן אלכסנדר 6619040 04 וגם עו,ס בשם דניאלה ראובן במרכז להתפתחות הילד בבי"חבצפת שוב 046828043 . אשר לבקלופן ידוע לי כי הוא משמש לטיפול בעויתות שרירים במצבים מסויימים . על שימושו בטונוס מוגבר אין לי מושג.

מנהל פורום אורתופדיה