"קנאקים" במפרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/05/2002 | 03:31 | מאת: גיל

אני בן 24, ואני עושה באופן מודע "קנאקים" במפרקים מאז שאני בן 12 בערך. זה התחיל באצבעות, המשיך לכל מפרקי האצבעות, כף היד, רגל, מרפק ימין וכתף שמאל. בדרף כלל אני עושה את זה (בכוונה) אחרי שאני מרגיש מן "לחץ" במפרק ה"קנאק" מרפה את התחושה הזאת ומרגיע את האיזור - מן המתכרות שכזו... אולי אם סוף סוף יסבירו את הנזקים הבריאותיים אני אפסיק לעשות את זה! תודה.

אין שום עדות לנזק בריאותי הנגרם מקרקושי מפרקים. בכל מקרה מדובר כאן בבעיה התנהגותית ולא אורגנית. הכתובת לעזרה אם כן היא במישור ההתנהגותי.

מנהל פורום אורתופדיה