אחרי תאונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/05/2002 | 22:06 | מאת: ליבי

שלום לפני כמה ימים עברתי תאונה חזיתית. בבית החולים נראו ישר סימני החבלות והחתכים בפנים בידיים ובחזה ורגישויות קלות בשורש כף היד ובצוואר. כעת אחרי כמה ימים התחילו כאבים בצוואר ובגב. האם זה כתוצאה מהתאונה? (שמעתי על דבר שנקרא "צליפת שוט"...אם הפנים נחבטו בכרית האוויר יש מצב לפגיעה של הצוואר?) בגיליון שקיבלתי מבית החולים, נכתב שאני צריכה להיות במעקב רופא מטפל. אחרי כמה זמן צריך ללכת לאורתופד לבדיקה חוזרת? האם לאורתופד אכן צריך ללכת? (התאונה ארעה לפני כ- 4 ימים) תודה

הופעה מאוחרת של כאב גב וצואר בעקבות תאונה הנה דבר שכיח. אין חובה לפגוש אורתופד ודי בשלב ראשון רופא משפחה. .

מנהל פורום אורתופדיה