אורטופדיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/05/2002 | 00:02 | מאת: עימנואל

שלום לפני כשנתיים החל לי כאב בן הברך לקרסול שאני דורך על הרגל עשיתי את ל הבדיקות כולל אולטראסאונד ו MRI ולא יודעים בדיוק מה יש לי ורוצים לעשות ניתוח ואני מאוד פוחד בשביל ליראות מה יש לי בפנים הלכתי לכרופראקט ולאחר בדיקה אמר שיש סיכוי לקרע בשריר ואני לא יודע עם חובה בניתוח או בטיפולים ברפואה אלטרנטיבית יעזרו יש לציין שהמקום שכואב יש שם נפיחות כגיבעה קטנה אבקש את ערתכם בתודה מראש

כאשר יש גוש קטן בולט ורגיש , וכאשר לא מוצאים לו הסבר בבדיקות אחרות , וכאשר רוצים לעזור למטופל שמביע סבל - שהרי אם לא היה סובל לא היה בא לרופא- נותרת האפשרות לבצע ניתוח של "אקספלורציה" כלומר חקירה או חיפוש. אין שום חובה לעבור את הניתוח או לקבל טיפול. אתה אדם בוגר ועצמאי ( כך אני מניח) ומצפים ממך שתדע לעשות את הבחירות שלך . אף אחד לא יחליט בשבילך ( להוציא אולי אשתך -אבל זה כבר סיפור אחר ) .

מנהל פורום אורתופדיה