על מזרונים וכאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/05/2002 | 14:27 | מאת: לי44

שלום אינ סובלת בלילות מכאבי גב באמצע הגב ובגב התחתון. המזרון שאני ישנה עליו הוא מזרון פוטון קשה. שאלתי היא האם יש קשר ( לאחר שאורטופד שלל כל בעיה פיזיולוגית) בין המזרון שאנו ישנים עליו לבין כאבי גב והאם יש לך המלצה לגבי מזרונים שונים. תודה.

07/05/2002 | 21:45 | מאת: דר' אסא לב-אל

עניין הקשר בין כאב גב למזרון אין לו שום ביסוס מדעי. מניסיוני האישי אני יודע שככל שהמזרון פחות נוח נסבול יותר מכאב הגב בשעות הערב המוקדמות אך פחות עם בוקר. מזרון נוח המאפשר לשכב עם מעט שינויי תנוחה מביא עמו כאב גב עם בוקר. כל זאת במידה ואנו סובלים מכאב גב שכן אותם המאושרים שלא ידעו כאב גב ישנו בשקט גם על מזרון מסמרים.

05/08/2003 | 08:33 | מאת: אסנת

שלום בודאי שיש קשר בין המזרן לכאבי גב תחתון - הפתרון (מנסיון )-מזרן ויסקו אלסטי אני רכשתי מחברת עירית פולימרים מקיבוץ הזורע והמזרן מעולה ומחירו סביר אם תרצי הטלפון שלהם-04-9590333

14/07/2006 | 08:54 | מאת: איילת

האם גם היום את עדיין מרוצה מהמזרן שקנית? והאם לפני כן התנסית במזרנים אחרים? איזה?

מנהל פורום אורתופדיה