כאבים בעצב בגו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/05/2002 | 09:53 | מאת: פרידה

לפני כחודשיים התחילו כאבים חזקים בגו כאילו בעצב. טופלתי ב אביטרן ולא עזר. לפני כשבועיים עשיתי בדיקות דם ו השקיעה יצא גבוהה. אני מטופלת אצל רופא המשפחה והוא הפנה אותי לבדיקות דם נוספות(בכיוון לשיגרון) . אני סובלת מכאבים חזקים והרופא לא מוכן לתת לי משכחי כאבים בגלל שאני סובלת מאלרגיה. האם יש רופא מומחה לבעיות מסוג זה? למי עליי לפנות- אני חברה בכללית מושלם ויכולה לגשת לכל מומחה לדיעה נוספת. בתודה , פרידה.

נראה לי שראשית עלייך לקבל מרופאך מידע מדוייק מה כוון מחשבתו ורק לפי נתיב זה ללכת שכן לא ברור לי כלל ועיקר מה בדיוק כואב לך היכן ואיך.

07/05/2002 | 18:23 | מאת: פרידה

כואב לי בשכמות בעצב. הכאב מסתמן כדקירות. הרופא חשב על הרפס זוסטר, אך מכיוון שאין לי פריחה, הוא לא יכול לקבוע בוודאות. בינתיים אני מקבלת רק תרופות משככי כאבים, שלא במיוחד עוזרות.

מנהל פורום אורתופדיה