כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/05/2002 | 22:59 | מאת: שרה

מזה מספר חודשים אני סובלת מיבלת וכאבים בכרית כף הרגל עד קושי רב בהליכה רופא עוד אחד טען שקשה להחליט אם היבלת ויראלית או תוצאה של חיכוך רופא עור שני קבע שהיא ויראלית ובצעתי ניתוח לייזר להוצאת היבלת עבר חודש ימים מאז והכאבים לא חלפו אלה החריפו רופא אורטופד טען שיש שינוי בכף הרגל היוצר לחץ על כרית כף הרגל והמליץ לי על פד מיוחד שמגביהה את אזור היבלת דבר לא עזר מה עושים? האם יש רופא ממוחה לכף הרגל הנקרא פודיאטור?

פודיאטריסט (PODIATRIST ) הנו אדם שלמד פודיאטריה בבית ספר מיוחד לכך . לימודיו דומים במידה מסויימת ללימודי רפואה והוא מתמחה בטיפול בבעיות כף רגל אבל אינו רופא במובן המקובל של המילה אם כי מותר לו לנתח ניתוחי כף רגל . המקצוע הוא די נדיר בארצנו אךיש כמה כאלה. לעומת זאת יש אורתופדים המתמחים בבעיות של כף הרגל.

07/05/2002 | 16:32 | מאת: שרה

,תודה על התשובה המהירה כיצד אני מאתרת אורתופד המתמחה בבעיות של כף הרגל

13/10/2003 | 09:13 | מאת: אסתר פרג

כשנה וחצי אני סובלת מכף הרגל קיבלתי זריקות וכדורים אתופאן 400 מילגרם וברגל ימין זה עבר לי לאחר שנה וחצי ורגל שמואל כואבת לי מאד קשה לי לתפקד וחלק הגב האחורי כאב יש לי מדרסים אבל בכל זואת יש לי כאבים עזים. עשתי פיזוטרפיה בכף הרגל והמליצו לי לשים כרוב בכף הרגל וגם קומפרסים של ים המלח. ושום דבר לא הישתנה ואני מבקשת פתרון לבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה