תרדמת בידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/04/2002 | 14:03 | מאת: סובעי אבשלום

א.ג.נ. שלום רב ! אשתי בת 31 ומזה כשבועיים סובלת מכאבים מרובים בידיים ומלווים בתרדמת , התקפים אלו מגיעים למצב של חוסר יכולת להרים או לאחוז בידיים , אינה סובלת משום מחלה , ואינה בהריון אודה על תשובתכם המהירה . בתודה מראש ובברכת יישר כח על שירותכם סובעי אבשלום

אני מקווה שאינך מתכוון באמת לתרדמת שזה מה שקרה לשלגיה ( זו משבעת הגמדים ) עד בואו של הנסיך. בכל מקרה יש לחשוד שאשתך סובלת מלחץ על עצב ההולך לכפות הידיים. הלחץ יכול להיות במחילתכף היד או במקום גבוה יותר. רק בדיקה גופנית מדוקדקת ובדיקת איבחון חשמלית יתנו תשובה מלא. ה

מנהל פורום אורתופדיה