מקלדת ועכבר - שימוש נכון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/05/2002 | 08:44 | מאת: דוד

אחרי הרבה שנים של שימוש במחשבים התחיל אצלי כאב בשורש כף יד ימין. הכאב מתרכז בנקודה הקרובה לפרק כף היד בהמשך ישר מהאגודלץ אני משייך את הכאב לכך שאני מפעיל את העכבר בצורה לא נכונה. האם יש הנחיות כיצד יש להניח את היד מעל העכבר והאם זה נכון שיש להניח את פרק כף היד על משטח מוגבה.

05/05/2002 | 23:00 | מאת: י. לבנון מרפאה בעיסוק

ישנם כללים להתאמת מקלדת ועכבר למשתמש. אין כלל אחיד של הגבהה או ספוג. ההתאמה נעשית באופן אינדבידואלי על ידי מרפא בעיסוק או פיזיוטרפיסט המתמחים בארגונומיה (תחום העוסק בהתאמת סביבת העבודה לאדם)

06/05/2002 | 08:35 | מאת: דוד

ברור שיש דקויות בדרך ובשיטה המתאימה ביותר למישהו מסוים, אבל יש בודאי כללים בסיסייים שנכונים לכולם. אני מחפש את אותם כללים בסיסיים , ברגע שאאמץ אותם ישתפר מצבי בהמון, וזה מה שאני רוצה. אז, מה הם אותם כללים בסיסיים ?

מנהל פורום אורתופדיה