בעיית סחוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/05/2002 | 22:40 | מאת: נעמי

שלום דוקטור.אמא שלי בת 76 סובלת מכאבים בבירכיים מאוד. נמצא כי אין לה סחוס.אין לי מושג כיצד נקרא המונח בשפה הרפואית. שאלתי מה ניתן לעשות על מנת לעזור לה ולהקל על סיבלה הרב? האם פיזיוטרפיה יכולה להועיל? מודה לך מאוד נעמי

המחלה נקראית אוסטאוארטריטיס ראי תשובתי ב: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=33548&t=33272

07/05/2002 | 15:14 | מאת: נעמי

שלום דוקטור תודה על תשובתך. אימי חוששת מאוד מניתוח ובעיקר מההרדמה וכן מההתאוששות שאחרי הניתוח בימים אלו היא התחילה לקבל פיזיוטרפיה.האם לדעתך זה יעזור או לחילופין יש לבצע ניתוח?להזכירך מדובר באישה בת 76 אשר את רגליה "מקשטים" וורידים רבים והיא כאמור סובלת ממחסור בסחוס בשני הברכיים. בברכה ובתודה נעמי

מנהל פורום אורתופדיה